Μαθαίνοντας να παίξει το Γιουκαλίλι δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικό με το populele!

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο αυτή τη στιγμή, η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου είναι πάντα μια καλή δεξιότητα. Είτε είστε κολλημένοι στο σπίτι ή όχι και έτρεξε έξω από netflix δείχνει για να παρακολουθήσουν ή βιντεοπαιχνίδια για να παίξει και θέλουν ένα νέο χόμπι, ίσως να θέλετε να μάθετε πώς να παίξει το γιουκαλίλι! Γιατί? Επειδή είναι απλούστερο από το να μαθαίνεις μια κιθάρα 6 χορδών, και επειδή το Populele μπορεί να το κάνει πολύ πιο διασκεδαστικό.

Εάν μπορείτε να πάρετε το παρελθόν το ιδιόμορφο όνομα αμάλγαμα, το Populele είναι ένα βελτιωμένο και φοβερό νέο τρόπο για να μάθετε πώς να παίξει το γιουκαλίλι. Είναι ουσιαστικά ένα ηλεκτρονικό γιουκαλίλι όπου το ταστιέρα έρχεται με 72 LED διάστικτα φώτα για να σας υπενθυμίσω τις χορδές και πού να τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας. Επιπλέον, έρχεται ενσωματωθεί με μια εφαρμογή που σας ειδοποιεί για strumming μοτίβα.

Αυτό το app έρχεται επίσης με ένα παιχνίδι βίντεο ήρωας-τύπων κιθάρων που σας αφήνει να ασκήσετε το γιουκαλίλι χωρίς πολλή απογοήτευση. Το Populele έρχεται επίσης με Bluetooth, καθιστώντας εύκολο για σας να συνδεθείτε με όλα τα είδη των smartphones. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεστε πλέον ένα hands-on φροντιστήριο, επειδή το Populele και app του διπλασιάζει ως εκπαιδευτής σας.

Το Populele είναι συμβατό τόσο με συσκευές iOS όσο και με συσκευές Android. Εν τω μεταξύ, τρέχει επίσης και στις δύο τηλεφωνικές πλατφόρμες και περιέχει επίσης πολλές χορδές τραγούδι και tutorials, μαζί με το παιχνίδι.

Είναι επίσης ένα όμορφο όργανο. Το Populele είναι κατασκευασμένο από ξυλόγλυπτο soundboard και λαιμό σφενδάμου και έρχεται με ιταλικές χορδές Aquila. Το ταστιέρωμα είναι πλαστικό αν και δεδομένου ότι στεγάζει τις οδηγήσεις και άλλα ηλεκτρονικά μέρη. Εκείνοι θα πρέπει να επαναφορτιστούν δεδομένου ότι τρέχουν στις μπαταρίες και μπορούν να είναι με ένα μικροϋπολογιστής-USB. Το καλώδιο περιλαμβάνεται ευτυχώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *