Το LEGO Κόκκινο Νάνος Starbug θα σας αφήσει να πετάξει (και συντριβή) στον κόκκινο νάνο για άλλη μια φορά!

Καραντίνα και κλειδώματα μπορεί να είναι άγχος-προκαλώντας, αλλά η φωτεινή πλευρά είναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις σύγχρονες σοβαρές τηλεοπτικές εκπομπές όσο θέλετε. Μέχρι τώρα, έχετε πιθανώς ξεμείνει από νέες, ώστε ο χρόνος του να λάβει ένα ωστικό κύμα από το παρελθόν με τους ομοίους του Star Trek και για την πιο comedically συντονισμένοι, Red Νάνος. Μόλις τελειώσετε, θα θελήσετε να τιμήσετε την εμπειρία με ένα πραγματικό πλοίο LEGO Red Dwarf Starbug!

Τι είναι? Γιατί είναι μόνο το ισοδύναμο enterprise της κωμωδίας χτύπημα sci-fi δείχνουν, Κόκκινος Νάνος. Εκτός από σκεφτείτε enterprise ως παραδόξως σχήμα επιτρέπουν κουβά που συχνά συντρίβεται λόγω της ξεκαρδιστική φύση του πληρώματός του. Ακόμα κι έτσι, παραμένει στέκεται και ανθεκτική σε αυτήν την ημέρα, ακριβώς όπως σας! Ως εκ τούτου, LEGO ενθουσιώδες Bob Turner, Ben Bancroft, και Nick Savage ευτυχώς να σας παρουσιάσει την ευκαιρία να αρπάξει ένα από τα δικά σας LEGO Κόκκινο Νάνος Starbug.

Είναι ένα ανατομικά σωστό αντίγραφο του Starbug που. περισσότερο από αυτό, έρχεται επίσης πλήρης με όλα τα μέλη του πληρώματος που γνωρίζετε και αγαπάτε από red νάνος. Το πλήρωμα είναι ένα μίνι-σχήμα που, καθιστώντας το αντίγραφο Starbug όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην κλίμακα για να τους χωρέσει όλα μέσα στο πράσινο χώρο gourd.

Τώρα, κρατήστε τα άλογά σας δεδομένου ότι το προϊόν δεν είναι ακόμα επίσημα στην πώληση προς το παρόν. Οι ιδέες LEGO χρειάζονται πραγματικά την υποστήριξή σας πρώτα προτού να αναλύσουν την παραγωγή του σκάφοτος Starbug LEGO. Κατά τη στιγμή της γραφής, έχουν σήμερα 4.805 υποστηρικτές με στόχο 10.000.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί υποστήριξης στην επίσημη σελίδα τους LEGO Ιδέες. Η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι δωρεάν και έτσι είναι κάνοντας κλικ στο κουμπί υποστήριξης. Μόλις επιτευχθεί ο στόχος, Starbug θα είναι έτοιμη να ανατινάξει μακριά και συντριβή για άλλη μια φορά στα χέρια σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *