6 βίντεο για να παρακολουθήσουν για την ημέρα αεροπλάνο χαρτί

26 Μαΐου είναι εθνική ημέρα αεροπλάνων εγγράφου. Οι πιθανότητες είναι, έχετε κάνει αυτά τα ελαφριά παιχνίδια τον εαυτό σας ως παιδί, και ίσως ως παιδί στην καρδιά. Όλοι γνωρίζουμε μια βασική πτυχή ή δύο που μπορούμε να κάνουμε σε ώρα πτήσης. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερωθεί για να κάνουν την τέχνη του εγγράφου που διπλώνει να πάει τα μεγάλα μήκη και τα ύψη, αρκετά κυριολεκτικά.

Εδώ είναι μερικά από τα βίντεο που μπορούν να αλλάξουν την ιδέα σας για το πώς τα αεροπλάνα εγγράφου είναι.

Βελάκια vs Ανεμόπτερα – Χάρτινο Αεροπλάνο Μάχη

Υπάρχει πραγματικά ένα κανάλι YouTube αφιερωμένο σε διαφορετικούς τύπους αεροπλάνων χαρτί: Πτυσσόμενη πτήση. Κανάλι υποδοχής Kyle Boyer έχει σταδιακής βελτίωσης με διαφορετικά σχέδια για 18 χρόνια, και έχει οργανώσει λίστες αναπαραγωγής των πτυχών της ποικίλης δυσκολίας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που μπορείτε να κάνετε με κολλώδεις σημειώσεις. Σε αυτό το βίντεο, Kyle δίνει μια μείωση των δύο κύριων κατηγοριών των αεροπλάνων χαρτί, το βέλος και το ανεμόπτερο, και τις πολυάριθμες πτυχώσεις στο μεταξύ.

Απόλυτη χαρτί αεροπλάνο trickshot! (Αγαπητέ Ράιαν)

Βέβαια, το χάρτινο αεροπλάνο σου πετάει. Αλλά μπορείτε να κάνετε πλάνα τέχνασμα μαζί τους; Αναμείνετε Ryan Higa να θέσει το χιούμορ σε τίποτα, συμπεριλαμβανομένων κάνει κόλπα με αυτά τα διπλωμένα φυλλάδια. Παρακολουθήστε μέχρι το τέλος για να δείτε πόσο μακριά αυτός και του μπορεί να πάει με τρελό ιδέες τους.

Χαρτί αεροπλάνο trick πλάνα από αυτό είναι εκπληκτικό
Δύο αδέλφια εμπνευσμένα από προκλήσεις βίντεο έχουν πλέον σχεδόν δύο εκατομμύρια συνδρομητές youtube, και το βίντεο πλάνα κόλπο αεροπλάνο χαρτί τους είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, έκαναν άλλα 40 κόλπα στο δεύτερο βίντεο τους.

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε τα αεροπλάνα χωρίς να μιλάμε για τον Τύπο του Αεροπλάνου, τζον Κόλινς. Δημιουργία του, ρίχνονται από quarterback Joe Ayoob, που το ρεκόρ απόστασης των 226 πόδια, 10 ίντσες το 2012, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο χαρακτηριστικό παραπάνω. Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον για αυτό το βίντεο είναι τα άλλα σχέδια αεροπλάνο χαρτί εκτός από τον κάτοχο παγκόσμιο ρεκόρ: δύο εκδόσεις των αεροπλάνων μπούμερανγκ που πετούν πίσω στο thrower, ένα ρόπαλο σε σχήμα αεροπλάνου με φτερούγες, και ένα ασυνήθιστο-αναζητούν flyer που μπορεί να μείνει στη ζωή με τη βοήθεια ενός κομματιού χαρτόνι. John δείχνει πώς να διπλώσει αυτά τα αεροπλάνα χαρτί στο παρακάτω βίντεο. Και στα δύο κλιπ, ο John εξηγεί επίσης την επιστήμη πίσω από κάθε σχέδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *