6 κανάλια επιστήμης YouTube που πρέπει να προσυπογράψετε

Το YouTube είναι ένας θησαυρός θησαυρού στο περιεχόμενο. Μερικά βίντεο είναι διασκεδαστικά, μερικά είναι αστεία, μερικά είναι αξιολάτρευτα και μερικά είναι ενημερωτικά και εκπαιδευτικά. Αναγνωρίζεται ότι το YouTube είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να μάθετε νέα πράγματα, γι ‘αυτό τα επιστημονικά κανάλια ευδοκιμούν εδώ.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η επιστήμη είναι δύσκολο να κατανοηθεί, ειδικά με τις πολυάριθμες ορολογίες και τις ορολογία της. Ωστόσο, τα επιστημονικά κανάλια του YouTube διευκολύνουν την αφομοίωση και την κατανόηση αυτών των επιστημονικών εννοιών. Αν ψάχνετε για μια δόση γνώσης, εδώ είναι μερικά από τα συνιστώμενα κανάλια της επιστήμης μας θα πρέπει να παρακολουθήσετε!

VSauce

VSauce είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά κανάλια στο YouTube, και μέχρι σήμερα, έχει περισσότερους από 15 εκατομμύρια συνδρομητές. Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως ένα κανάλι για τα βιντεοπαιχνίδια, έχει γίνει πλέον ένα από τα καλύτερα κανάλια που μιλά για τον πλανήτη μας, την ανθρώπινη συνείδηση, και ακόμη και την ύπαρξή μας. Έχει ακόμη και μια σειρά Ιστού YouTube αποκαλούμενη τομέα μυαλού. Με προσιτό τόνο, μιλά για πολύπλοκες θεωρίες, ανθρώπινα πειράματα και μεγάλες ιδέες για τις οποίοοι οι άνθρωποι κανονικά δεν θα συλλογίζονταν. Ένα τέτοιο παράδειγμα θα ήταν το βίντεο του που συζητά για το πώς η Γη κινείται και η σημασία της με το χρόνο.

ΛεπτόΦυσική

Αν ψάχνετε να μάθετε περισσότερα για τη Φυσική, minutephysics είναι το κανάλι που ψάχνετε. Henry Reich, ο άνθρωπος πίσω από MinutePhysics, συζητά τίποτα και τα πάντα για τη φυσική. Κανονικά, η φυσική είναι ένα δύσκολο να καταλάβει το θέμα, αλλά με κινούμενα σχέδια πίνακα του Ράιχ και διασκεδαστικό σενάριο, το θέμα έχει γίνει πολύ πιο κατανοητό. MinutePhysics είναι ένα μεγάλο κανάλι για τους ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν πώς λειτουργεί ο κόσμος. Ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο του είναι για παράλληλα σύμπαντα και την εξήγηση πίσω από την έννοια.

Τζον Μάικλ Γκονιέ
Για πράγματα που αφορούν τον κόσμο μας, τον γαλαξία μας, και τους πλανήτες και τα αστέρια του – ο John Michael Godier είναι ο άνθρωπος για να πάει. Το κανάλι του Godier είναι γεμάτο εκπαιδευτικά βίντεο για την αστρονομία. Μερικά από τα βίντεό του συζητούν ξένες έννοιες όπως το Σεληνιακό Παροδικό Φαινόμενο, ή βίντεο με υποθετικές ερωτήσεις όπως, “Τι θα γινόταν αν δεν είχαμε φεγγάρι;” Αυτά τα θέματα που θίγονται από ένα γνωστό sci-fi συγγραφέας θα είναι φυσικά πάρα πολύ εύκολο να καταλάβει, και ακόμη και διασκεδαστικό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *