Tiesitkö? Mustelmallinen Game Boy selvisi Persianlahden sodasta

Toisella puolella Atlanttia seisoo ylpeänä Game Boy, joka sodasta ja pommeista huolimatta toimii edelleen.Tiesitkö?

Tiesitkö? Tämä on uusi viikonloppukokouksesi. Clubic saa sinut löytämään joitain teknisiä ja digitaalisia hittejä, niin epätavallisia kuin epäilyttäviä. Lähde meihin, mene!

Vuonna sellaista hippu, The Game Boy (tai Game Boy, ei ole mustasukkainen) pitäisi ehdottomasti tapahtua näkyvästi. Aika on oikea puhua siitä, koska se viettää 30 vuotta tänä vuonna. Kyllä, se on ehdottomasti isku joillekin meistä, jotka näkevät vuosia vierittämättä mitään nimensä mainitsemisen yhteydessä. Mutta mikä kiinnitti huomioomme, on yksi kannettavista konsolikopioista, joita myydään kymmeniä ja kymmeniä miljoonia kopioita. Ota selville suunnata New Yorkiin .

Neo-Geo Arcade Stick Pro -ohjain: 20 peliä ja PC- ja Neo-Geo Mini -yhteensopivuus

Se on virallista, SNK: n äskettäin kiusallema Neo-Geo Arcade Stick Pro on todella älykäs arcade-sauva, joka toimittaa yhteensä 20 peliä. 

Laitetta voidaan käyttää itsenäisesti, mutta se on myös yhteensopiva Neo-Geo Mini- ja PC-tietokoneiden kanssa.

Neo-Geo Arcade Stick Prolla ei ole (melkein) mitään salaisuuksia!

Kiusaa se muutama päivä sitten SNK ryhmä , The Neo Geo Arcade Stick Pro esiteltiin yksityiskohtaisesti valmistaja. Kuten voimme (helposti) arvata, tämä on itsenäinen laite, joka toimittaa noin kaksikymmentä nimeä

Steam parantaa suositusjärjestelmäänsä keskittyen vähemmän jo suosittuihin nimikkeisiin

Steam harkitsee uudelleen algoritmiaan näyttääkseen suosituksissaan monipuolisempia ja tarvittaessa vähemmän tunnettuja otsikoita. Terveellinen uutuus venttiilikaupalle, jota usein hyökätään suositusjärjestelmänsä vuoksi. 

Tarkempi, tyhjentävämpi ja käyttäjän kannalta merkityksellisempi Steam- suositusjärjestelmä kehittyy tarjoamaan meille haluamaamme peliä edes tietämättä sen olemassaolosta. Tämän kunnostuksen saavuttamiseksi Valve ilmoittaa tarkastaneensa perusteellisesti algoritminsa. Loogisesti, Steam ei tarjoa enemmän GTA V: tä joka toinen minuutti, kun sinulla on jo kirjastossasi. Houkutteleva pölynpoisto paperille.

Discord lopettaa ilmaisten pelien jakelun tilaajilleen 15. lokakuuta

Discord-toimittajat selittävät blogikirjoituksessaan, että kustantajien kanssa tehtyjen sopimusten uusiminen toiseksi vuodeksi ei ole kannattavaa, koska tilaajat käyttävät niitä.

Jotkut pelit ovat vielä saatavilla 15. lokakuuta jälkeen

Discord-päätös koskee vain ilmaisten pelien luetteloa osana Nitro-tilausta. Muistutus: vuodesta 2016 lähtien Messenger-palvelun avulla pelaajat voivat tilata kuukausitilauksen (tässä tapauksessa 4,99 dollaria kuukaudessa tai tässä tapauksessa 9,99 dollaria kuukaudessa), joka tarjoaa heille monia lisäominaisuuksia (yli palvelimen räätälöinti, lisääntyneet lähetysrajoitukset, lisäemootit jne.) sekä pääsy peliluetteloon ilman lisäkustannuksia. 

Discord selittää viestissään, että 15. lokakuuta alkaen tämän uusimman ilmaisten pelien luettelon käyttö on peruutettu Nitro-tilaajille. Toisaalta Discord-verkkokauppa, joka sallii esimerkiksi Steam- tai Epic Games Store -myymälänostaa pelejä oikealla rahalla, pysyy voimassa. 

Määritä myös asianomaiset osapuolet, kaikki tällä tavalla ostetut pelit ovat tietysti saatavissa 15. lokakuuta jälkeen.

DiRT Rally on saatavana ilmaiseksi Steam-palvelussa (iltaan klo 19 asti tänään!)

WRC: n fanit tietävät mielellään, että erittäin hyväDiRT-ralli on ilmainen Steamilla … mutta meidän on kiirehdyttävä! 

Erittäin hyvä ja vaativa DiRT Rally Codemasters, joka julkaistiin PC: llä (sitten PS4 ja Xbox One huhtikuussa 2016), on nyt ilmainen Steam-alustalla. Todellakin, napsauta vain Lisää tili -painiketta saadaksesi peli ilmaiseksi.

DiRT Rally ilmaiseksi Steamissä

On kuitenkin suhteellisen nopea hyödyntää tätä alennusta (100%), koska DiRT Rally on ilmainen vain tänä iltana. 

Pelin avulla voit liukua eilen ja tänään noin 40 virallisen auton pyörän taakse. Noin 70 vaihetta jakautuu kuudelle erilaiselle rallille, kuten Wales, Kreikka tai erittäin hankala Monte Carlo. .

Uusi lentosimulaattori aukeaa alfaversiona

Viimeisen E3: n paljastamisen jälkeen seuraavalentosimulaattori on nyt saatavana alfaversiona.

Lentosimulaattori siirtyy Tech Alpha -vaiheeseen

Viime kesäkuussa, muutama päivä sen virallistamisen jälkeen E3 2019: ssä , saimme tietää, että lentosimulaattori tukee yhteisön luomaa sisältöä . 

Uusi lentosimulaattori, joka lupaa tietysti erittäin edistyneen lentokokemuksen ja joka pyrkii miellyttämään sekä kokeneita lentäjiä että neofyyttejä. 

Ennen lopullisen version saapumista vuonna 2020, Microsoft rekrytoi tällä hetkellä lentäjiä osallistumaan tämän lentosimulaattorin Alfa-vaiheeseen . Kiinnostuneet osapuolet voivat mennä suoraan tähän osoitteeseen , ja Microsoft lupaa uutta tietoa tämän viikon loppuun mennessä. 

Minecraft, joka on edelleen suosittu, ylittää 112 miljoonaa kuukausittaista pelaajaa

Hitaasti, mutta varmasti, Minecraft on onnistunut ylittämään 100 miljoonan pelaajan kuukausittaisen pelaajan määrän huomattavasti, eikä sillä ole mitään kateutta vakavimmille kilpailijoilleen. 

Minecraft on yksi vuoden 2010 videopelin legendaa, eikä sen pitäisi pysähtyä siihen. Saavuttuaan 55 miljoonaa aktiivista pelaajaa vuoden 2017 alussa, sitten 91 miljoonaa, puolitoista vuotta myöhemmin, lokakuussa 2018, Markus Perssonin luomassa riippumattomassa pelissä on nyt 112 miljoonaa kuukausittaista pelaajaa, kuten Microsoftin lisensointipäällikkö Helen Chieng vahvisti Business Insiderin kollegoillemme .

GOG Galaxy viettää toisen: parempi suorituskyky ja globaali haku ovat valikossa

CD Projektin PC-videopelien myyntialusta GOG on julkaissut seuraavan päivityksen, GOG Galaxy 2.0, koodinimeltään Atlas, beetaversion. 

Jälkeen Höyry , Ghanan Galaxy uudistuu päivittämisestä “Atlas” paremman suorituskyvyn ja tarkempia hakuvaihtoehtoja.

Tarkennettu haku, lopulta!

“Atlas” -päivitys on juuri otettu käyttöön suljetussa beetaversiossa, ja Galaxy 2.0 -sovelluksen tärkein etu on edistyneen hakupalkin lisääminen, joka on sekä maailmanlaajuisempi että tarkempi. Sen avulla voit etsiä GOG-luettelosta eri lähteistä – ystäviä, tyylilajeja, muistiinpanoja ja julkaisupäivää. Tämä hakupalkki on pieni ponnahdusikkuna, joka voidaan avata painamalla Ctrl + F.

Kieltääkö Yhdistynyt kuningaskunta myös ryöstölaatikot?

Ryöstösaalis laatikot lisäksi herättää kiivasta keskustelua peliyhteisö, hyvin huolissaan hallitukset.On sanottava, että tämä periaate, jonka avulla voidaan satunnaisesti hankkia virtuaaliobjekteja todellista maksua vastaan, näyttää aiheuttaneen riippuvuusriskejä joillekin ihmisille. 

Ja vaikka Belgia on jo kieltänyt ryöstölaatikot – jotka väärinkäyttävät joitain keskeisimmistä studioista – Yhdistyneen kuningaskunnan digitaalisen median ja urheilun ministeriön parlamentaarinen komissio haluaa paremman sääntelyn.

Rypäle laatikot, joita pidetään rahapeleinä

Uhkapeli on todellinen ongelma Isossa-Britanniassa. Ongelma, joka voidaan hallituksen mukaan yhdistää ryöstölaatikoihin. Parlamenttikomitean kautta on tehty tutkimus uusista tekniikoista ja etenkin tästä uudesta ostomuodosta, jota nykyaikaiset pelimme tarjoavat. 

Call of Duty: Modern Warfare mukana NVIDIA GeForce RTX GPU: ssä!

NVIDIA ja Activision tarjoavat GeForce RTX -paketinCall of Duty: Modern Warfare vastaanottaaksesi “ilmaiseksi” saagan viimeisimmän syntymäajan.

NVIDIA GeForce RTX + CoD Modern Warfare: houkutteleva tarjous

Activision julkaisee 25. lokakuuta myymälöissä “uuden” Call of Duty: Modern Warfare -tapahtuman. NVIDIA: n mahdollisuus ilmoittaa erikoistarjous, jonka avulla pelaajat voivat saada ilmaista peliä ostamaan kelvollisen GeForce RTX 2080 Ti-, 2080 SUPER-, 2080, 2070, 2060 SUPER- tai 2060-näytönohjaimen, tai kelvollinen kannettava tietokone tai työpöytä.